Rodinný dům v Obřanech

Rodinný dům v Obřanech

Rodinný dům adaptovaný pro rodinu s dvěma školáky. Společenská část zabírá celé prostřední podlaží a pokračuje na obytnou terasu. Výhled na město rámuje panoramatické sedací okno. Ozdobou ložnice v přízemí je vana s výhledy na minizahrádku v anglickém dvorku a na růže u vstupu do domu. Dětské pokoje našly své soukromí v podkroví.

Stromy a keře sestoupily z kopce až na dvorek, ve svahu je ohniště a úplně nahoře dřevěná skrýš – rozhledna.

Koncepci architekt pojal jako bílou abstraktní plastiku s výstupky, zářezy  a nepravidelnými otvory,  položená do členité  zahrady.

V domě jsou navrženy romantické prvky jako volně stojící vana s výhledy na minizahrádku v anglickém dvorku a na růžové keře u vstupu do domu, knihovna umístěná na horní podestě malá půda, kde je spaní pro hosty a výhled na hvězdy.

Na tomto projektu jsem spolupracovala s MAUR architekti

Prodejní cena
Rodinný dům v Obřanech

Klíčové parametry nemovitosti

Projekt na rekonstrukci
Vyřízení stavebního povolení
Realizace rekonstrukce včetně interiéru

Rodinný dům v Obřanech
Rodinný dům v Obřanech